Over mij | Inzicht

 Jullie zullen wel denken..Dijck  met ck….
Mijn naam is Lia van Dijck, juist vandaar…

Ik weet als geen ander hoe het is om gevangen te zitten in je eigen lichaam. Het is heel lastig om het bekende en vertrouwde los te laten en te kiezen voor een nieuwe stap die onzeker aanvoelt.

Ook ik heb een rugzak die met van alles is gevuld.
Daar eens diep ingekeken te hebben, ben ik me bewust geworden dat er meer uit mijn leven te halen was.

Door zelf vast te zijn gelopen met de vraag naar mezelf; wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik, en vooral wat kan ik, heb ik actie ondernomen en dacht laat ik eens een spiegel voor me houden om meer INZICHT te krijgen in mezelf….

Ik ben naar een personal coach gegaan, veel INZICHTEN opgedaan, daarna ook nog naar een loopbaancoach gegaan en een hele analyse ondergaan en die zei tegen me: Lia, jij bent voor mij een geboren coach…. en met die gedachten naar huis gereden….

Mijn moeder zei altijd: Je bent nooit te oud om te leren… ‘waar een wil is, is een weg’.

En mijn vader zei altijd: je moet investeren in jezelf en risico’s durven nemen…

Dus toen heb ik de stoute schoenen aan gedaan en me verder verdiept in coaching .

NLP opleiding gedaan bij “VIDARTE” in Den Bosch. Deze opleiding gaf me het gevoel van thuiskomen.

Hier kan ik me bekwamen in iets wat ik het liefste doe; mensen helpen hun eigen antwoorden en INZICHTEN te vinden. Ik ervaar NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) als een heel efficiënte en krachtige vorm van coaching die snel verandering teweeg brengt en die direct merkbaar zijn.

INZICHT verlicht.

Deze ervaringen, die me veel INZICHT hebben gegeven, hebben mij gebracht waar ik nu sta. Ik gun iedereen het krachtige gevoel dat je krijgt en de energie die vrijkomt als je zelf de regie neemt over je leven. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om hier sturing aan te geven. Met mijn levens- en coaching ervaring kan ik je ondersteunen. Mensen en hun gedrag interesseren mij enorm. Waarom doe je de dingen die je doet, en sterker nog, waarom doe je dingen niet, die je wel zou willen?!

Kiezen voor coaching is een investering in jezelf!

 

Wat is mijn werkwijze:

Je een spiegel voorhouden, met je binnenste naar buiten, je door een andere bril te laten kijken.

Ik zal je uitdagen, prikkelen, en aanmoedigen om ZELF te ontdekken hoe je jouw energie kan gebruiken om optimaal te functioneren en te genieten van het leven.

Ook vind ik het zelf  fijn om je ‘letterlijk’ mee naar buiten te nemen, wandeling te maken. Door beweging komt body and mind vrij, ‘met je binnenste….naar buiten’. De natuur heeft een positief effect op de concentratie, helder nadenken en presteren.

“Stilstaand water wordt troebel, stromend water blijft helder….”

En natuurlijk de NLP technieken inzetten daar waar nodig is.

 

Je maakt een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,

Of een stap terug naar veiligheid.

 

Durf je het aan om de volgende stap te nemen…!?

Aarzel niet en neem contact met me op ik help je graag verder.

 NLP coaching Dijck van Inzicht Uden