Leef jij je leven in een competitie

Wat voor ’n impact het maakt en vormt als je kind bent. Je ziet zoveel om je heen gebeuren, je hoort, ziet, voelt van alles, maar niet overal zit uitleg bij over het hoe en waarom? Je bent kind en de ouders willen graag dat je aan een bepaald beeld voldoet. Ze zien of willen je in een bepaalde richting sturen. Maar mag ik dan misschien ook nog zelf mijn eigen gevoel achterna, waarom en voor wie moet ik aan verschillende eisen voldoen…? Waarom mag ik mezelf niet leren kennen ? Waarom willen jullie dat ik net zo goed moet zijn als mijn neefje/nichtje ?

Een kind is als een vlinder in de wind,

De ene vliegt hoog, de ander laag.

Het leven is géén competitie wedstrijd,

Ieder kind is anders,

Ieder kind is mooi,

Ieder kind is speciaal.

En waar we nu een kind voorzetten, kan ook een volwassene staan. Want we groeien, worden ouder, maar het kind blijft in ons bestaan.

Waarom willen we ons groter maken dan we zijn…? Of voelen…? Voor wie?

Maak van je leven geen competitie, je bent goed zoals je bent, geloof in jezelf en durf te zeggen; ik hou van mij 🙂

Zin in een Gratis inspiratiewandeling ? Daar krijg je altijd weer positieve energie van. Tot dan

Contact | contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *