Inzicht van de week | Quotes

Applausje voor jezelf

Applausje voor jezelf en 17 miljoen mensen. Dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken toch? De ‘Corona’ brengt zoveel teweeg. Voor sommige mensen brengt het vreugde, rust, verdriet, dood, rouw. RIVM regels waar iedereen zich aan moet houden voor een zo min mogelijke besmetting. We zijn even met z’n alle verward, geen vaccin, geen doorgang lees meer

Wie zaait zal oogsten

Als je investeert in je zelf, dan is het resultaat niet altijd meteen zichtbaar. Als je zaait is het ook niet meteen een plantje, want het heeft een groei proces nodig. Het zaadje moet je aandacht en water geven om tot bloei te komen. En in je eigen proces is het belangrijk om jezelf lief lees meer

Troost

lees meer

Alaaf

lees meer

Spiegelbeeld | Spiegelbeeld

Poets jij je spiegel wel eens op? Kijk eens wat vaker in de spiegel en ga de confrontatie maar eens met jezelf aan. Stel je de vraag eens: Wie ben ik? Leef ik wel voor mezelf? Geniet ik van mijn leven? Vind ik mijn werk wel leuk? Zie ik mijn vrienden wel genoeg? Door deze lees meer

Gevoel en verstand | Denken

Herken je dat? Je verstand zegt; nee niet doen, wat zullen de mensen wel niet denken. Terwijl je gevoel zegt; wat zou ik me dan geweldig en gelukkig voelen. Je onderbewuste schreeuwt om iets anders. Het lijkt zo gemakkelijk om je gevoel achter na te gaan. Maar vaak horen we van die stemmetjes in ons lees meer

Inspiratie wandeling | Inspiratie wandeling

Maak kennis met wandelen in de natuur. Dat doet iets met ons. Reflectie – inspiratie – mooie metaforen,  letterlijk en figuurlijk kom je in beweging Aandacht – Acceptatie – Actie. Poets je spiegel weer eens schoon, krijg weer meer vertrouwen in jezelf.   Contact | contact   lees meer

Masker | Uden, NLP, Dijck van Inzicht, wandelcoach, personal coach

Wat wil ik zeggen met deze quote: Het dragen van een masker lijkt soms veilig , maar het kwetsbare deeltje die jij wil weg toveren is meestal het mooiste stukje van wie jij echt bent.Contact | contact lees meer

Goede voornemens 2019 | voornemens

Wat wil ik zeggen met deze quote: Traditioneel starten we in  januari vol goede moed en besluiten we om het nu echt anders te gaan doen. We maken goede voornemens en durven ambitieuze doelen te stellen. Nog meer doen, nog meer zijn nog meer to do’s. En dan komt februari en zijn onze voornemens nog lees meer

no title

Wat wil ik zeggen met deze quote; Als alles goed gaat beseffen we ons vaak niet ‘hoe goed’ en fijn we het samen wel niet hebben. Dat we dankbaar mogen zijn met alles wat we hebben, kunnen en mogen doen, maar als dat bij ons weg valt en we kunnen het niet meer bijvoorbeeld door lees meer

Nu even niet!! | NLP, Uden, Coach, wandeling, met je binnenste naar buiten, personal coach, NKLPcoach

Wat wil ik met deze quote zeggen; Soms is het fijn om even alleen te zijn, weg uit de dagelijkse sleur, even alles op zijn plek laten vallen. Zelfreflectie…even je opladen. Wat heb ik allemaal gedaan, wat zou ik anders willen zien, en hoe ga ik het de volgende keer aanpakken. Contact | contact lees meer

De grootste kracht | De grootste kracht

Wat wil ik zeggen met deze quote: Pas wanneer je een hoofdstuk kunt afsluiten, kun je weer een nieuwe beginnen. De vraag luidt dan maar hoe doe ik dat? Door eerst te voelen wat je hebt, hoofdstuk goed afsluiten voor jezelf, en een nieuwe stap voorwaarts maken naar een nieuw begin, een frisse lees meer

Het gewone, zo bijzonder

Wat wil ik zeggen met deze quote: Het is zo ‘gewoon’ dat alles gaat zoals het gaat, op onze automatische piloot. Dag in dag uit,  maar zijn we er ons wel “BEWUST” van hoe dankbaar we mogen zijn?  Familie, vrienden, partner,gezondheid, warmte, eten, drinken, collega’s, sporten, werk. Allemaal héél gewoon…maar stel je eens voor dat lees meer

DUURZAAMHEID

Wat wil ik zeggen met deze quote: Wat is voor jou van belang om je goed te kunnen voelen? Waar haal jij je energie vandaan? Waar ga jij van glimlachen? waar gaat het zonnetje in jouw van schijnen? Nou als je die knopjes hebt gevonden in jezelf, en ze op tijd ‘activeert’ dan straal je lees meer

Het meest persoonlijkst | Het meest persoonlijkst

Wat ik wil zeggen met deze quote; Je hoeft niet een ander te zijn om jezelf te laten zien, of om erbij te horen. Juist door jezelf te ZIJN! Doorbreek je schaamte. Contact | contact lees meer

Belast jezelf niet. | Uden, NLP personal coach, Dijck van Inzicht,

Wat wil ik zeggen met deze quote; Meningen zijn geen feiten. Het zijn geen waarheden. Dus stop met je druk te maken om wat anderen mensen van jouw denken. Contact | contact lees meer

Kwetsbaarheid | Kwetsbaarheid!

Wil je er meer over weten, of er eens over praten? Neem dan contact op met Lia van Dijck: lia@dijckvaninzicht.nl lees meer

Maak jezelf Urgent.

Wat ik wil zeggen met deze quote lees meer

Verandering in je leven. | Nlp,uden,personal coach,iemt,

Wat ik wil zeggen met deze quote Verandering in je leven maken is best eng,maar durf te luisteren naar je innerlijke stem , heb vertrouwen in jezelf, doorbreek je vaste gewoonte en onderneem aktie! Waar een wil is is een weg! Ik help je graag met nieuwe INZICHTEN. Contact   lees meer

Volg je dromen!

Contacthttp://Contact lees meer

Volop Leven vanuit je eigen kracht

Wat wil ik met deze quote lees meer

Volop leven vanuit je eigen kracht.

Wat ik met deze quote naar u wil zeggen lees meer

Stop het eeuwige denken ! | NLP coach

Wat wil ik met deze quote lees meer

Als je blijft doen wat je deed

Wat wil ik met deze quote naar jou toe uitspreken… lees meer

Waarom zou het niet lukken…

Neem contact op! lees meer

Geen tijd? | NLP coach

Wat wil ik met deze quote naar jou toe uitspreken? Ben je benieuwd lees dan verder. lees meer

Heb je het LEF

 iedere dag heb je opnieuw de keus: Ren je door of gooi je rigoureus je bestaan overhoop weg de onzin het gejaag en het gedoe. Heb je het LEF dan is het nooit te laat, om te beseffen dat het zo niet gaat, reik niet naar de hemel maar haal hem naar je toe! lees meer

Alles wat je ervaart.

Na de verwerking van de pijn en verdriet moet je eigenlijk stil staan bij de vraag? Waarom is dit op de ene of anderen manier goed voor mij dat ik dit mee maak? Wat is de levensles die ik hieruit kan halen? lees meer

Volg je hart

Durf te luisteren naar je innerlijke stem. Het is de enige betrouwbare gids die je ooit zult hebben. Als je hem niet kunt horen zal een ander jouw koers bepalen.  Dus neem de tijd om te luisteren en volg de stem in je. lees meer

De kracht van het kiezen | kracht

Lees hier verder wat ik bedoel met deze quote… lees meer

Inzicht week 1| Nieuw begin | nieuw

Wat wil ik met deze quote naar jou uitspreken? Ben je benieuwd lees dan verder. lees meer

Inzicht week 52 | Onbekend is onbemind?

Wat wil ik met deze quote naar jou toe uitspreken? Ben je benieuwd, lees dan verder. lees meer