Het begint allemaal met emotie

Vertrouwen in je eigen kunnen, geeft je vleugels. Zoveel mensen groeien op met het idee : ik doe er niet toe. En dáár begint het. Het begint allemaal met emotie. Schaamte. Het idee: het lukt mij niet. Nou zo was het bij mij ook, een pleaser zijn en maar doen wat ‘n  ánder van je verwacht. Maar sinds ik voor mezelf ben gaan kiezen ( wat niet van de ene op de andere dag lukt) daar moet je in groeien en aan jezelf werken. Stel jezelf maar eens de vraag: wat kan ik doen?’ Geloof in jezelf dat je het kunt, en wie is die ánder om te zeggen dat je het niet goed doet…? Volg je ‘hart’ en houd het kort bij jezelf. Behandel jezelf als je je beste vriendin/vriend zou doen. Als je een gratis inspiratiewandeling wil om er eens samen over te sparren nodig ik je graag uit. neem Contact  met me op. Warme groet Lia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *