Als… dan ben ik mezelf.

1. Als ik meer zelfvertrouwen heb. 2. Als ik alleen ben. 3. Als ik minder angst heb om te falen. De durf om in jezelf te geloven en het lef te hebben om het eindelijk te doen! Dat zouden we allemaal wel graag willen. Maar wat heb je daar voor nodig? Nou het is eigenlijk best makkelijk, het zit namelijk allemaal al in jezelf. Stel jezelf de vraag ; Wie ben ik ? Wat maakt mij uniek? Waar gaan mijn mondhoeken van omhoog? waar gaat mijn hart van schijnen (hart van open).

” Wie is die ander om te zeggen dat je niet goed genoeg bent ?” Oude patronen doorbreken denk ik zou al een mooi begin zijn om “gewoon jezelf te mogen/kunnen zijn :-)”

Graag help ik je daarbij met de NLP technieken om dichter bij jezelf te komen.

Zin in een gratis inspiratiewandeling(intake)?

Contact | contact

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *